NMS' Sommerfest og generalforsamling 2017 i Stavanger

 

22.06.2017

28. juni-2. juli har NMS sin Sommerfest og generalforsamling i Stavanger. Festgudstjeneste og Salmefest er to av mange og varierte arrangement på programmet.

Det feires også 175 års jubileum for organisasjonen. I den anledning er det mange arrangement i Stavanger by som er åpne for alle som vil komme. Det er mulig å løse inngangsbillett for hvert enkelt møte for å dekke leiekostander i Stavanger Forum/Expo.

Men salmekvelden og festgudstjenesten er det ikke inngangspenger på:

FREDAG 30. JUNI kl. 21.30: Salmefest i Sentrum.
Vi samles til en gratis salmefest på Domkirkeplassen i Stavanger. Dette er NMS sin gave til byen hvor Det Norske Misjonsselskap ble stiftet i 1842. Ole Paus, Helene Bøksle, Sverre Undheim med band, Randaberg Mannskor og Egersund Misjonskorps deltar. Per Arne Dahl, biskop i Tunsberg bispedømme, er konferansier. Alle velkommen!

SØNDAG 2. JULI kl. 11.00: Festgudstjeneste i Stavanger Expo.
En gudstjeneste for alle, små og store – og på de små sine premisser. Stavanger Gospel Compagny, Voice of Joy og Sør-Afrikansk kvartett. Generalsekr Jeffrey Huseby og spr. Synøve Roalkvam er liturger. Ivar Braut, Stavanger biskop taler. Alle velkommen!

Se mer på Stavanger bispedømme sin side: https://kirken.no/nb-NO/bispedommer/stavanger/aktuelt/klart-for-nms-sommerfest/

og på NMS sin side: https://nms.no/