Vel møtt til gudstjeneste i Olavskirken

Publisert: 18.05.2020

ENDELIG! Kristi himmelfartsdag, 21. mai, blir det igjen gudstjeneste i Olavskirken klokken 11.00. Vi feirer nattverd sammen, og gleder oss til igjen å møtes til å dele ordet, sangen og høre om Jesu himmelfart. Takkofferet denne dagen går til Amathea.

Søndag 24. mai er det en lukket dåpsgudstjeneste for de tre dåpsfølgene, men det overføres gudstjeneste fra Torvastad kirke via denne lenken på TV Haugaland. Denne gudstjenesten er ved sokneprest May Ingunn Vrålstad og kantor Ingrid Berg Tobiassen.

Søndag 31. mai er det 1. pinsedag, og vi feirer igjen høytidsgudstjeneste sammen klokken 11.00. Flere detaljer publiseres snart!

Videre planlegges en drive-in-gudstjeneste søndag 7. juni, og deretter gudstjeneste i kirken søndag 14. juni.

Som en del av smitteverntiltakene vil de fremmøtte bli bedt om å skrive ned navnet sitt på en lapp som blir lagret trygt i 10 dager før den makuleres. Les mer om dette ved å klikke på bildet under.

Vel møtt til kirke - vi gleder oss over å kunne samles igjen!