DYPDYKK: Denne gang i Det gamle testamentet.

Hvis du liker og ønsker å finne ut mer om troens og teologiens dybder, er dette stedet for deg! I «Dypdykk» leses nemlig bibeltekstene «med lupe». Du vil lære om teksthistorie, tolkning og kirkehistorie. Du trenger ikke å være «hobbyteolog» for å delta! I dypdykk blir det forelest og samtalt rundt bordet. Du får også servert en kopp kaffe eller te og et måltid.

I samarbeid med NMS vil professor i Det gamle testamentet, KNUT HOLTER, gi oss hjelp til å bli kjent i Det gamle testamentet. Tema blir: Førstehjelp til Det gamle testamentet.

Opplegget bygger på Misjonshøyskolens temakvelder: Teologi til folket, som har vært veldig populære.

Velkommen til Kopervik kirke lørdag 07 og 14 november. Vi begynner kl.10.00 og runder av senest kl.16.00

Det blir servert kaffe,te og mat.

Det blir tatt opp en kollekt til dekning av utgifter.

Påmelding til solveig.leikvoll@karmoykirken.no eller sms til 99242272 innen  fredag 30.10.

Arrangør: Kopervik menighet.