Møt Joralf Gjerstad i Kopervik kirke og Vår Frelsers kirke


NB! billetter til disse to arrangemtentene kjøpes på yesman.no. Kopervik kirke er utsolgt! 

 

Joralf Gjerstad er kanskje mest kjent som Snåsamannen. Onsdag 7. november kl. 18.00 hører vi ham i samtale med prest Rune Birkeland i Kopervik kirke, og  torsdag 8. november kl. 18.00 i Vår Frelsers kirke. Samtalen handler om livet, døden - og håpet.

Utallige mennesker har fått hjelp av Joralfs helbredende evner. Joralf er overbevist om at Gud hjelper ham og at det er Han som gir ham disse kreftene.
- Det skal ikke stikkes under en stol at skepsisen har vært til stede. Joralf har levd et langt liv og har blitt omtalt som mirakelmann, men også bløffmaker. Utrettelig har han hjulpet tusenvis av mennesker. Han begynner å bli en gammel mann og vil nå formidle hva det er som har drevet ham i den gjerningen han har stått i, og ønsker å være tydelig på hva som er kraften og motivasjonen. Nå vil han ut og snakke med så mange han kan, forteller Rune Birkeland.

Kopervik kirkekor og Ellinor Bårdsen synger i Kopervik kirke. I Haugesund blir det musikalske innslag fra Vår Frelsers kirkes kantori, ved dirigent Goos ten Napel.

Arrangementet er lagt til rette av Rune Birkeland, prostene Rune S. Engedal og Helge S. Gaard, Kulturutvalget i Kopervik kirke og Vår Frelsers menighet.
Dialogprest Silje Trym Mathiassen har også vært med i planleggingen av arrangementene.

Tilbake