Pilegrimsvandring fra Egersund til Stavanger domkirke 02. - 06. august - Tur i regi av Utstein pilegrimsgård

Velkommen til å være med på pilegrimsvandring fra Egersund til Stavanger domkirke 02. - 06. august. En langtur langs kysten på stier og strender i unik natur.

Turen er ganske krevende med dagsetapper på opp til 22-25 km på varierende underlag. Vi går mye i sand og det er bekker å krysse underveis. Bagasjen bærer vi med oss selv. Det legges opp til enkel standard med overnatting i dobbelt-/flermannsrom i campinghytter o.l.

Turleder: Sigve Hasseløy Clementsen og Olav Tangen. (Følg link for mer info om program og påmelding.)

02. - 06. august: Pilegrimsvandring fra Egersund til Stavanger (utsteinpilegrimsgard.no)